Overslaan en naar inhoud gaan

Eline Lundgren vertrekt per maandag 13 september naar pensioenfonds bpfBOUW


Vanaf 2018 had Eline Lundgren zitting aan onze bestuurstafel als voorzitter namens werknemers. Wij vinden het enorm jammer dat FNV besloot haar per 13 september over te plaatsen naar pensioenfonds bpfBOUW. Verkiezingen voor de vrijgekomen plek aan onze bestuurstafel zijn niet nodig, omdat FNV verantwoordelijk is voor haar opvolging. Daarover zijn we met FNV in gesprek. Totdat opvolging geregeld is, neemt bestuurder Harrie de Vaan tijdelijk de rol van Eline in het Dagelijks Bestuur over.

Wij wensen Eline heel veel succes in haar nieuwe functie en danken Harrie voor het tijdelijk overnemen van de taken van Eline.

Eline zegt: “Met heel veel plezier kijk ik terug op de periode dat ik werknemersvoorzitter was bij BPL Pensioen, er is veel gebeurd. Ik wens het bestuur, het Verantwoordingsorgaan en de Raad van toezicht wijsheid en plezier toe bij het ontwikkelen van de pensioenregeling onder het nieuwe pensioenakkoord, samen met de sociale partners. Ik dank iedereen die voor het pensioenfonds werkt voor de samenwerking. Als laatste, maar dat zegt niets over hoe belangrijk jullie voor mij zijn, de deelnemers aan het pensioenfonds. Ik heb met veel plezier voor jullie gewerkt en heb genoten van al het contact dat ik met jullie had.”