Overslaan en naar inhoud gaan

Erna Sluis vanaf mei 2022 bestuurder BPL Pensioen

Gepubliceerd op:

BPL Pensioen heeft een nieuwe bestuurder: Erna Sluis. Zij zit in het bestuur namens de pensioengerechtigden. Erna is vorig jaar, in juli 2021, met een ruime meerderheid van de stemmen gekozen. Inmiddels is ze als bestuurder ook goedgekeurd door De Nederlandsche Bank.

De deelnemers centraal

Als aspirant-bestuurslid heeft Erna de afgelopen maanden al laten zien dat zij een waardevolle kracht is. Zo is ze bijvoorbeeld niet bang om kritische vragen te stellen. Daar zijn we blij mee, want op die manier blijven we scherp. Erna stelt (alle) deelnemers centraal. Zij vertegenwoordigt weliswaar de pensioengerechtigden van BPL Pensioen, maar vergeet daarbij niet de belangen van (voormalige) deelnemers en werkgevers.

Veel ervaring met verandertrajecten

Verder heeft Erna veel ervaring met verandertrajecten. En dat komt goed uit: er verandert veel in de pensioenwereld de komende jaren. We krijgen in Nederland een nieuw pensioenstelsel. En daarmee krijgen alle pensioenfondsen een nieuwe pensioenregeling. Dat geldt dus ook voor BPL Pensioen. We kunnen de ervaring die Erna heeft daar goed bij gebruiken. Wij hebben veel vertrouwen in haar en heten haar dan ook van harte welkom als bestuurder!