Overslaan en naar inhoud gaan

Gezocht: Voorzitter Commissie van Beroep


Onafhankelijke instantie

Wij nemen ieder klantsignaal serieus. Positieve en negatieve. Als een klacht wordt ingediend, proberen we er altijd samen uit te komen. Maar in sommige gevallen lukt dat niet. Een (ex-)deelnemer, pensioengerechtigde of werkgever die het niet eens is met ons besluit kan in beroep gaan bij de Commissie van Beroep. Dat is een onafhankelijke instantie. 

Geschillen behandelen

De voorzitterszetel in de Commissie van Beroep komt dit jaar vrij. De Commissie van Beroep behandelt geschillen van deelnemers, ex-deelnemers, pensioengerechtigden en werkgevers. Heeft u een Master of Laws-diploma en heeft u kennis over het functioneren van het pensioenstelsel? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar u!

Stuur uw CV en sollicitatiebrief uiterlijk 6 april 2023 naar ons

Bent u geïnteresseerd en herkent u zich in de functieprofiel? Stuur dan onderstaande gegevens en documenten uiterlijk 6 april 2023 naar bpl@actor.nl. Eventuele vragen ontvangen wij ook graag op dit e-mailadres.

  • personalia waaronder uw adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer;
  • een kopie identiteitsbewijs;
  • een motivatiebrief en CV met daarin uw (werk)ervaring en nevenfuncties. Hieruit moet blijken dat u aan de voorwaarden uit het functieprofiel voldoet.

Bekijk het volledige functieprofiel voor de vacature voorzitter Commissie van Beroep (pdf). 
Bekijk ook het reglement van de Commissie van Beroep (pdf)