Cookiebeleid

BPL Pensioen maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via uw browser worden geplaatst op uw computer met daarin gegevens die wij over u hebben verzameld.

Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

BPL Pensioen is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In dit cookiebeleid leggen wij uit met welke doeleinden wij uw gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Doeleinden van de cookies

Wij plaatsen functionele en analytische cookies. Deze cookies worden voor verschillende doeleinden geplaatst. Onderstaand treft u een overzicht aan van de cookies die wij via uw browser op uw computer plaatsen:

Dienst

Soort doel

Type/naam

Bewaartermijn

New Relic

Monitoring

ajs_anonymous_id

11 maand

New Relic

Monitoring

login_service_login_
newrelic_com_tokens 

20 jaar

New Relic

Monitoring

nr_growth-production

10,5 maand

New Relic

Monitoring

_gcl_au

1 week

New Relic

Monitoring

ajs_group_id

10,5 maand

New Relic

Monitoring

ajs_user_id

10,5 maand

New Relic

Monitoring

TSNGUID

10,5 maand

New Relic

Monitoring

_fbp

22 dagen

New Relic

Monitoring

optimizelyEndUserId

3 maand en 22 dagen

New Relic

Monitoring

login_idle_session_timeout

10,5 maand

Google Analytics

Analytisch

_ga

26 maand

Google Analytics

Analytisch _gat Huidige sessie

Google Analytics

Analytisch _gid 1 dag

Google Tag Manager

Analytisch fonce_current_session Huidige sessie

Google Tag Manager

Analytisch fonce_current_user 1,5 maand

Google Tag Manager

Analytisch fonce_current_day Huidige sessie
Hotjar Analytisch _hjClosedSurveyInvites

1 jaar

Hotjar Analytisch _hjDonePolls

1 jaar

Hotjar Analytisch _hjMinimizedPolls

1 jaar

Hotjar Analytisch _hjDoneTestersWidgets

1 jaar

Hotjar Analytisch _hjIncludedInSample

1 jaar

Hotjar Analytisch _hjShownFeedbackMessage

1 jaar

Hotjar Analytisch _hjid

1 jaar

Hotjar Analytisch _hjRecorfdingLastActivity

Huidige sessie

Hotjar Analytisch _hjTLDTest

Huidige sessie

Hotjar Analytisch _hjViewportID

Huidige sessie

Hotjar Analytisch _hjRecodingEnabled

Huidige sessie

ForgeRock

Functioneel AMAuthCookie Huidige sessie

ForgeRock

Functioneel frPlanetDirectory Huidige sessie
Chat Functioneel authenticationKey

3 uren

Chat Functioneel guid

3 uren

Chat Functioneel workRequestld

3 uren

Chat Functioneel sessionStorage - details

Sessie

Chat Functioneel sessionStorage - transcript

Sessie

TKP Pensioen

Functioneel browserupdateorg Huidige sessie

TKP Pensioen

Functioneel Has_js Huidige sessie

TKP Pensioen

Functioneel optin Huidige sessie

Drupal

Functioneel Drupal.tabledrag.showWeight 1 jaar

Drupal

Functioneel Amlbcookie Huidige sessie

Drupal

Functioneel _dplmbr Huidige sessie

Drupal

Functioneel SSESSc3e8896beb2-29b4bf4f1828535802593 Huidige sessie

J2EE Web applications

Functioneel JSESSIONID Huidige sessie
Google Optimize Analytisch _gaexp 90 dagen
Google Optimize Analytisch _opt_awcid 1 dag
Google Optimize Analytisch _opt_awmid 1 dag
Google Optimize Analytisch _opt_awgid 1 dag
Google Optimize Analytisch _opt_awkid 1 dag
Google Optimize Analytisch _opt_utmc 1 dag

In- en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen wij automatisch via uw browser op uw computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming van u te vragen, omdat wij hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben.

Onze analytische cookies hebben wij op een privacyvriendelijke manier ingesteld zoals is aanbevolen door de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor uw persoonlijke levenssfeer. Hoe wij onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kunt u lezen via deze link: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics.

Indien u niet wilt dat wij cookies zonder uw toestemming op uw computer plaatsen, dan kunt u dit eenvoudig instellen in uw browser. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding van uw webbrowser. Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer u de cookies heeft uitgeschakeld.

Categorieën van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen. Deze derde partijen zijn zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd.

Uw rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om aan ons inzage te vragen in uw persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die u betreffen onjuist zijn, heeft u het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat u uw gegevens nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kunt u bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen u natuurlijk graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. Als u ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met uw klacht, heeft u het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens BPL Pensioen

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Postadres:
Postbus 451
9700 AL Groningen

Ook kunt u contact opnemen met onze Functionaris voor de Gegevensbescherming Kerstin Westerhoff via de volgende contactgegevens:  fg@bplpensioen.nl of Actor, Stationsweg 1, 3445 AA Woerden.

Hoi