Overslaan en naar inhoud gaan

Piekarbeiders aanmelden nu nog makkelijker


U meldt piekarbeiders nu nog makkelijker aan op het vernieuwde piekportaal. Ook vindt u daar een overzicht van uw piekarbeiders. Lees welke nieuwe mogelijkheden er nog meer zijn. En hoe u piekarbeiders aanmeldt.

Nieuw op het piekportaal

We laten u graag weten wat er is veranderd. Zo kunt u snel aan de slag met de nieuwe functies op het piekportaal. 

  • U vindt op het piekportaal een overzicht van alle piekarbeiders.
  • U past makkelijk de einddatum van het dienstverband aan per piekarbeider.
  • U meldt meerdere piekarbeiders in één keer aan. Dit doet u door een CSV-bestand te uploaden.
  • Een werknemer die in eerdere jaren al bij u werkte, hoeft u niet opnieuw aan te melden. U moet de piekarbeiders wel even heractiveren. 

Bekijk de nieuwe functies op het piekportaal.

Piekarbeiders stuk voor stuk aanleveren kan nog steeds

Blijft u uw piekarbeiders liever stuk voor stuk aanmelden? Dat kan natuurlijk ook. Goed om te weten: dit geldt alleen voor werkgevers. Administrateurs kunnen piekarbeiders niet handmatig aanleveren.

Geen CSV-bestand vanuit uw salarispakket?

Sommige salarispakketten kunnen nog geen CSV-bestanden aanmaken. Het is dan aan de softwareontwikkelaars om dit te bouwen. We hebben de softwareontwikkelaars laten weten wat er in het CSV-bestand moet staan. Maar het kan even duren voordat deze mogelijkheid er is.

Tijdelijke oplossing: zelf een CSV-bestand maken

In uw salarispakket staat de informatie over uw piekarbeiders. Misschien kunt u deze informatie wel downloaden met een ander bestandsformaat. Dan kunt u de gegevens zelf in een CSV-bestand zetten. Zo meldt u uw piekarbeiders toch eenvoudig aan op het vernieuwde piekportaal.

Heeft u nog vragen over het piekportaal? Of lukt het niet om piekarbeiders aan te melden? Bel dan (050) 522 40 00 en we helpen u verder.